Werkvoorbereider regio Apeldoorn

Locatie
Gelderland
Sector
Onbekend

Over Bouwprofs ZZP

Bouwprofs ZZP is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs ZZP beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf die zich heeft gespecialiseerd in onderhoud, verbouw, vernieuwbouw en nieuwbouw van particuliere woningen in de omgeving van Apeldoorn. Zij werken in opdracht van particulieren, gemeentes en architecten. Zij voeren zowel grote als kleine werken uit, dus van klein timmerwerk, glas vervangen, badkamer vernieuwen tot aan een totale constructieve verbouwing.

Functieomschrijving

Er zijn veel werkzaamheden die niet direct uitgevoerd kunnen worden en daar moeten vervolgwerkzaamheden voor gepland en voorbereid worden.

Het is de taak van de werkvoorbereider om te beoordelen hoeveel werk er gepland moet worden, welke materialen er nodig zijn en deze bestellen, planningen maken, vergunningen aanvragen, offertes maken, lopende zaken afhandelen, vragen van klanten beantwoorden, spoedgevallen afhandelen, afrekenstaten controleren… kortom dé spin in het web.

Functie-eisen

• minimaal een afgeronde mbo opleiding in de bouw;

• mbo+ werk- en denkniveau door middel van werkervaring;

• enkele jaren ervaring als werkvoorbereider;

• relevante ervaring in de branche;

• goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent;

• kennis van MS office pakket;

• je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.

Aanbod

• Goed salaris

• Jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd

* Ook als ZZP’er mogelijk 

Solliciteren

Mark Nienhuis
038-2022244

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs ZZP of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs ZZP https://www.bouwprofszzp.nl/wp-content/themes/bouwprofs-zzp/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten