Werkvoorbereider bouw Overijssel

Locatie
Overijssel
Sector
Onbekend

Over Bouwprofs ZZP

Bouwprofs ZZP is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs ZZP beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een landelijk ingenieursbureau dat werkzaam is in de bouw en civiele techniek. Het betreft een innoverend ingenieursbureau.

Opdrachtgevers zijn onder andere aannemers, gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars, woningcorporaties en ontwikkelingsbedrijven.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren collega die als engineer/werkvoorbereider het aanspreekpunt wordt.

In de functie van werkvoorbereider houd jij je bezig met het opstellen van RAW-bestekken, vraagspecificaties en andere contractstukken. Je stelt ramingen op op uiteenlopende detailniveaus. 

In deze functie werk je samen met projectleiders en adviseurs.

Projecten zijn onder andere de aanleg en reconstructies van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen en watersystemen.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij:

– Een afgeronde HBO bouwkunde opleiding; 

– minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

– Je bent woonachtig in de regio Overijssel;

– Je bent enthousiast en komt met vernieuwende ideeën.

Dit betreft een loondienst functie, solliciteren als ZZP’er is ook mogelijk voor de juiste kandidaat.

Solliciteren

Thomas den Toom
038-2022244

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs ZZP of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs ZZP https://www.bouwprofszzp.nl/wp-content/themes/bouwprofs-zzp/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Overijssel