Wabo vergunningverlener gemeente Groningen

Locatie
Groningen
Sector
Onbekend

Over Bouwprofs ZZP

Bouwprofs ZZP is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs ZZP beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Groningen groeit hard. In inwoners, bezoekers, studenten,
activiteiten en in oppervlakte. We zijn hard op weg naar een gemeente van
misschien wel 250.000 inwoners. De komende jaren worden honderden miljoenen
geïnvesteerd in het leefklimaat, de aantrekkingskracht, de bereikbaarheid en
onze kenniseconomie. Overal wordt gebouwd aan de groei van Groningen. Zo is de
gemeente bezig met de infrastructuur van de ring tot de verbouw van het
hoofdstation. Maar ook op kleinere schaal wordt er veel gedaan aan de het
vernieuwen en verduurzamen van de stad. Van een studentenpand tot een nieuwbouw
wijk, overal zien we nieuwe ontwikkelingen.


Functieomschrijving

Jij

• verstrekt specifieke informatie aan belanghebbenden over o.a. (ter visie gelegde) bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen;

• geeft algemene informatie m.b.t. stedenbouwkundige plannen, diverse vergunningen, ontheffingen en inspraakprocedures, (in voorbereiding zijnde) projecten, wetgeving enz.;

• bent verantwoordelijk voor de intake, (voor) behandeling en tijdige afdoening van meldingen en aanvragen voor o.a. bouw-, sloop-, monument- en reclamevergunningen en functiewijzigingen; • toetst alle meldingen en aanvragen aan bestemmingsplannen en gemeentelijke beleidsregels;

• bent verantwoordelijk voor de te volgen juridische procedures, vertegenwoordigt de gemeente bij bezwaarprocedures, stelt verweerschriften op en voert verweer bij de voorzieningenrechter (eventueel samen met de jurist of senior);

• hebt de uitdaging om in één keer een eenduidig advies aan de belanghebbenden door te geven, daarvoor analyseer je de adviezen van de diverse interne en externe adviseurs.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

  • Je hebt in ieder geval (bijna) een afgeronde opleiding richting bouwkunde, planologie of rechten (genoeg juridische kennis omtrent bouwvergunningen)
  • Bereidt zijn om een opleiding ABW 1-en/of 2 te halen ( of je hebt ze al behaald natuurlijk)
  • (stage) ervaring met vergunningverlening in de bouw
  • Een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen
  • Daarnaast kun je zelfstandig werken en werk je klantgericht, natuurlijk kun je zowel zelfstandig als in een team werken.

Dit is wat je van ons kunt verwachten

Bouwselect beloont in overeenstemming met de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (pensioen, salaris, aantal vrije dagen, eventueel auto v.d. zaak, flexibele werktijden, etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever.

Solliciteren

Tim Verweel
050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs ZZP of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs ZZP https://www.bouwprofszzp.nl/wp-content/themes/bouwprofs-zzp/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Groningen