Allround Timmerman 1 ZZP

Locatie
Groningen
Sector
Bouw

Over Bouwprofs ZZP

Bouwprofs ZZP is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs ZZP beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Voo diverse opdrachtgevers in Noord-Nederland zijn wij opzoek naar meerdere allround timmerman 1 ZZP’ers die over alle benodigde eigenschappen van een allround timmerman 1 beschikken. Ben je ZZP’er en op zoek naar een mooi project? Kijk dan niet verder en reageer dan op deze vacature!

Functieomschrijving

Als timmerman 1 ZZP ga je aan de slag op nieuwbouw, onderhouds en renovatieprojecten. Hierbij gaat je diverse allround werkzaamheden verrichten zoals het stellen van wanden, profielen en kozijnen, het afhangen van deuren en ramen. Je kunt tekening lezen en je kunt zelfstandig aan de slag aan de hand van een tekening. Afhankelijk van het project ben je werkzaam op de utiliteitsbouw of op de kleinere klus. Kortom, je kunt je redden met alle voorkomende timmerwerkzaamheden! 

Functie-eisen

Voor dit project worden de volgende eisen gesteld: 

  • Het plaatsen en stellen van wanden, profielen en kozijnen is voor je geen moeite;
  • Je kunt ramen en deuren afhangen;
  • Enkele jaren aantoonbare ervaring als allround timmerman 1;
  • Je kunt maatvoeren, tekeningen lezen en heeft geen problemen met aftimmerwerkzaamheden;
  • Ook kunt je zelfstandig bekistingen maken en stellen en voert u de meest uitlopende stel- en timmerwerkzaamheden uit.Je kunt zowel in teamverband als individueel te werk gaan;
  • Je bent representatief.

Wij bieden: 

– Mogelijkheid tot wekelijkse uitbetaling van de gewerkte uren

– Een online systeem waarmee het maken van facturen verleden tijd is

– Wij zijn doorlopend opzoek naar nieuwe projecten voor je

Solliciteren

Denise Tienstra (050) 571 33 14

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs ZZP of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs ZZP https://www.bouwprofszzp.nl/wp-content/themes/bouwprofs-zzp/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Groningen