DBA Modelovereenkomsten

Bouwprofs ZZP werkt met volgens de Wet Deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) goedgekeurde modelovereenkomsten. Deze zorgen ervoor dat opdrachtgevers geen loonheffingen hoeven in te houden en betalen. Bouwprofs ZZP maakt daarbij gebruik van een tussenkomstmodel.

Zo staan wij ervoor in dat de overeenkomst voldoet aan alle richtlijnen en er geen dienstbetrekking ontstaat. De opdrachtgever hoeft zich dus geen zorgen te maken over naheffingen. En de zelfstandige kan zich volledig richten op de klus waarvoor hij is ingehuurd.

Wat betekent dit voor jou als ZZP’er?

Doordat we in nauw contact staan met onze opdrachtgevers is Bouwprofs ZZP altijd op de hoogte van de nieuwste projecten, zodat jij er van uit kan gaan dat er een passend project voor jou beschikbaar is. We zorgen altijd voor een contract dat optimaal is voor alle betrokken partijen. Dat is steevast maatwerk.

De volgende voordelen kan je verwachten bij Bouwprofs ZZP:

  • Uitdagende en nieuwe projecten in jouw regio;
  • Wekelijkse betaling van je factuur;
  • Meerdere modelovereenkomsten met verschillende projecten;
  • Een vaste contactpersoon binnen Bouwprofs ZZP die tijdens je project al mee denkt voor de toekomst.

Ondernemerscheck

Voor opdrachtgevers is het belangrijk om te weten of een opdrachtnemer voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan ondernemerschap. Ook voor de opdrachtnemer is dat belangrijk. Bijvoorbeeld om te weten op welke aftrekposten je recht hebt.
De Ondernemerscheck van de Belastingdienst is een handige tool die een indicatie geeft van of je wel of geen ondernemer bent voor de inkomstenbelasting.